Behandling for mennesker med ADHD

I tilfelle barnet ditt har bestemt seg for å ha ADHD, har du begynt interaksjonen for å få vedkommende hjelp de trenger. En ekspert vil hjelpe deg og ungdommen din med å velge hva neste trinn vil være. Det er forskjellige tilnærminger for å behandle manifestasjoner av ADHD og gi ungen et mer typisk liv. kjop-oxynorm-oxynorm-kapsel-og-tabletter/

Resept er den mest anerkjente typen behandling av ADHD. U.S. Food and Drug Administration (FDA) har støttet Adderall, Dexedrine, Focalin, Metadate, Ritalin, Strattera og Concerta for å hjelpe med kvelende bivirkninger. Legen vil avhengig av den unges oppførsel velge hvilket stoff som er best for den personen å ta.

Energizers er en av de forskjellige legemidlene som er godkjent for barn med ADHD. Ritalin, Adderall, Dexedrine, Metadate, Focalin og Concerta er for det meste tilgjengelige for energigivere. Strattera er en annen normal resept godkjent, men det er særegent ved at det er alt annet enn en energizer, og heller ikke oppnår at den fungerer som en. Den fokuserer på de cerebrum -syntetiske forbindelsene for å redusere bivirkningene av ADHD. Antidepressiva kan også brukes til å bekjempe bivirkninger av ADHD. Hyperaktivitet og impulsivitet kan også behandles med antihypertensive medisiner.

Det burde innse at slike medisiner regelmessig ikke helt vil forandre ungen. ADHD -manifestasjoner vil bli redusert av medisinen, men ikke fullstendig utryddet. Ikke alle velger denne typen behandling med den begrunnelse at barnet kan ha tilfeldige effekter.

Veiledning er et mer typisk alternativ for behandling av ADHD. I tillegg til at det er verdifullt for ungen, men i tillegg familien deres. Dette er på grunn av at de kan finne ut om problemet og forstå hvorfor ungen gjør tingene de gjør. Veiledning kan redusere bivirkningene av ADHD uten å ta medisiner.

Rådgivning for ADHD kommer i forskjellige strukturer. Verger kan gå gjennom forberedelser i sosial behandling som vil gi dem apparatene de trenger for å holde barnet på riktig måte. Dette innebærer å lede ungen bort fra fryktelig praksis og mot den store praksisen. Oppløftende tilbakemelding er et viktig apparat for foresatte å lære. Verger kan på samme måte gå gjennom retningsillustrasjoner som hjelper dem med å vise hvordan de skal håndtere barnets praksis og snakke om bekymringer de har og hvordan de kan finne passende ordninger.

Det er viktig å undersøke med barnets lege hva personen foreslår for å behandle barnet ditt. De er dyktige på forskjellige medisiner og kan finne ut hva barnet ditt ville tjene mest på. Å gjøre som sådan bør lette avkommet ditt til manifestasjonene av problemet og gjøre livet enklere for alle.

Leave a comment

Your email address will not be published.