Esse Probiotic Skincare är en ekologisk & rättvisemärkt hudvårdsserie

Esse Probiotic Skincare är en          https://lhsrichardson.weebly.com/                    ekologisk & rättvisemärkt hudvårdsserie från Sydafrika. Merparten av råvarorna de använder sig av kommer från växter som växer vilt på den afrikanska landsbygden. Dessa ingredienser skapar ett högt koncentrat av antioxidanter och vitaminer som resulterar i en högteknologisk naturlig hudvårdsserie som ger utmärkta anti-getting old resultat. Esse Probiotic Skincare följer även den senaste forskningen inom hudvård och använder Probiotika och Prebiotika i ett urval av deras produkter.Esse Probiotic Skincare är certifierat ekologiska av Ecocert, veganmärkta av Vegan Society, rättvisemärkta av Phytotrade Africa och ackrediterade av djurrättsorganisationen PETA.Produkterna från ESSE Probiotic Skincare passar alla hudtyper men med fokus på känslig, åldrad hud, oren hud eller hud med pimples.

Mer om probiotika..
HUDENS MIKROFLORA OCH PROBIOTIKA

De flesta förknippar probiotika med något som är hälsosamt för magen. Men the big apple forskning visar att det också krävs samverkan mellan nyttiga mikrober för en frisk hud. Det globala forskningsprojektet ”The Human Microbiome Project” har konstaterat att hudens välbefinnande är beroende av de biljoner mikroorganismer som lever på och i din hud. Esse har lagt ner åtskilligt med tid åt forskning för att åstadkomma en greatest balans av mikrober som dämpar åldersprocessen. De vill skapa en miljö på huden som är fördelaktig för de goda mikroberna så att de kan konkurrera ut de dåliga mikroberna som påskyndar hudens åldrande. För att nå dit använder vi oss av prebiotika som näring åt de godartade mikroberna som på det sättet kan konkurrera ut de ogynnsamma. Vi använder oss också av probiotika i vissa produkter för att uppnå specifika resultat. Din hud är ett komplicerat ekosystem. Du behöver dina mikrober – så undvik att försöka döda dem med antibakteriella produkter om det inte är absolut nödvändigt. Det stör hudens känsliga ekosystem och lämnar dörren öppen för skadliga patogener

Mer info på www.Esseskincare.Com/sv/

Dermalogica – Skinglow health center – Permanent hårborttagning laser

DERMALOGICA
Dermalogica är sedan 1986 marknadsledande när det gäller utveckling av innovativa och effektiva hudvårdsprodukter för den professionella hudterapeuten. Det handlar inte om lyx, flärd och glamour utan visionen om att produkterna ska främja hudhälsa.

Dermalogica är framtaget för att möta de moderna livets hudutmaningar, genom ett effektivt sätt hjälpa dig nå det resultat du drömt om.

Mer information på https://dermalogica.Se/om-oss

Jane Iredale – Skinglow sanatorium – Permanent hårborttagning laser

 

Jane Iredale

Jane Iredale erbjuder endast högkvalitativa mineraler som interagerar med ljus. Dessa ljusreflekterande egenskaper gör att huden upplevs som fräsch, felfri och yngre med hudvårdande egenskaper. Alla produkter i hudvårdsserien innehåller uteslutande ingredienser av högsta kvalitet för bästa täckning, end och resultat. Alla Jane Iredales mineraler är framställda med den senaste tekniken som vårdar din hud och skyddar huden från de farliga UV-strålarna.

Mer information på https://janeiredale.Se/

 

Cirepil – Skinglow clinic – Permanent hårborttagning laser

Cirepil by means of Perron Rigot

Cirepil är ett franskt kvalitets vax med över 30 års erfarenhet och Perron Rigot är skapare av de högkvalitativa, lågtemperaturvaxet. Sortimentet av Cirpil av Perron Rigot-vaxer innefattar remsor och non-strip, för de mest känsliga hudarna och är allergivänlig, fuktgivande och naturlig doftande . Vaxet är perfekta för både manliga och kvinnliga vaxbehandlingar.
De olika vax sorterna från Cirpil är speciellt skräddarsytt efter kundens hudtillstånd.

Phibrows – Skinglow health facility – Permanent hårborttagning laser

Phi Brows

Phi Brows Academy som är skapad av Branko Babic är en världsledande organization som skapat Phi brows och dess pigment Phi pigments som är helt utan tunga metaller. Phi brows tekniken är inte sig lik någon annan teknik med sin effekt av skapande av hyperrealistiska bryn.

Leave a comment

Your email address will not be published.